torsdag 26 augusti 2010

timmen efter midnatt, en torsdagskväll eller fredagsmorgon

Morgon smäller det, sitter här och inväntar sömnen.. popaganda om några timmar.. wee.

Man vet inte hur dåligt man mått tills man börjar må bra igen, idag hände nått.. nått bra, fint och efterlängtat. Det hände nått i min hjärna och i mitt hjärta, som en uppenbarelse som har varit självklar, men som har legat gömd ett tag någonstans därinne. Livet är underbart, slösa inte bort det på att må dåligt.. slösa bort det på att må bra;)

måndag 23 augusti 2010

monday monday manic monday


Fly vardagen.. Jobb jobb bara jobb.. helgen är för kort, vill göra mer i mitt liv. Hur ska man hinna allt, och snart e man gammal och snart så e livet förbi.. fånga dagen, eh ja eller nått.

fredag 20 augusti 2010

den familjära familjen med på popaganda utan tältmys!

Hur kommer det säg att jag aldrig skriver nått här längre? Ibland är dock ord överflödiga, musik säger mycket mer=) Ska på popaganda snart med familjen, asså familjen ska spela dårå.. även min favvo tjej Robyn och en massa fler. Blir den enda festivalen för mig i sommar, ingen camping dock, det saknar jag lite. Fast o andra sidan ska vi flytta in hos Sofie i 2 dagar för hon bor precis runt hörnet av festivalen.. och det e ganska mycket najsare där än att sova i tält och frysa aset av sig på natten och svettas så man dör på morgonen;) livet är bra, allting är bra.. fan allt är jävligt bra! Pöss på alla!

måndag 9 augusti 2010

Hang with me, please!

Robyn - Hang With Me official video from Robyn on Vimeo.



Mina kära bästa vänner i hela värden är Vanessa och Isabelle!! puss!

fredag 6 augusti 2010